FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

lepaih gian

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

lepaih gian

Post by MetSanglang on Tue Oct 20, 2009 5:08 pm

aku balik kampung tok mentua aku baru ni ,kan apa nak lepaih gian................pekena yaq biak ka ?bukan!,hisap pit pa?......bukan!,main pakau ?.....bukan!tapi ni dia gian aku.....................







Last edited by MetSanglang on Wed Oct 21, 2009 8:10 am; edited 1 time in total
avatar
MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by SidiA on Tue Oct 20, 2009 5:14 pm

ikan mana woooiii...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by MetSanglang on Wed Oct 21, 2009 8:15 am

ni mail ka,bolah ka,lah tani ka...........hampa tengok jangan dok gegham sudah...........mola2 ingat nak mengai...tapi ayaq keghoh,ikan tak lah nampak ikan.......tu yang aku boh jala.ni........kalau brani jom sebulan dua lagi kita turun lain pakat2 mengai...apamacam.......tengok tu......puyu tu.keli dok kodek2 tu yang tak tahan.kena gulai keli aku hari tu........belenang haihhhhh
avatar
MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by caca@bijak on Wed Oct 21, 2009 12:32 pm

SidiA wrote:ikan mana woooiii...


tu la mana ikannya...tak kan 2 ekoq ja...
avatar
caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by MetSanglang on Wed Oct 21, 2009 3:55 pm

jadi aaaa 2 ekoq.........hat tu ja aku amek gambaq,nanti sat hat banyak ekoq hat ni..........pelaq sungguh dah x leh nak boh gambaq ni camna pak mok.lejeyyyyy sungguh image shark niiiii
avatar
MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by mat syah_sanglang on Wed Oct 21, 2009 4:46 pm

fuuuuhhh....puyu masak asam sedap tu ....
avatar
mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by tOksiak on Wed Oct 21, 2009 7:39 pm

MetSanglang wrote:jadi aaaa 2 ekoq.........hat tu ja aku amek gambaq,nanti sat hat banyak ekoq hat ni..........pelaq sungguh dah x leh nak boh gambaq ni camna pak mok.lejeyyyyy sungguh image shark niiiii
aku rasa mcm ni la met....senang cerita....imageshack memang dari dulu aku menyampah.....tapi nk buat mcm mana...kita punya forum ni depa baik dgn imageshack....

hg cari peluang yg ada...register kt www.photobucket.com
yg ni salah satu tempat yg terbaik utk buh gmbaq.....lepas tu copy link & paste kan kt sini....lagi best.....usaha sket...gambaq pun tk besaq sgt...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...
avatar
tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by SidiA on Wed Oct 21, 2009 7:58 pm

Met...kalau hg ada masa hg buh sekali lagi gambaq hat hang dok tebaq jala tu...aku silap edit semlm.....jadik sat nmpak gambaq...sat tk nampak....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by SidiA on Wed Oct 21, 2009 7:59 pm

jgN dok p mengaey nyonya ni dah laa.....nnt laki dia tembak hahahahah......


NYONYA KEDAI PAPAN...

Tranform jadik


NYONYA MENIR..... Smile Smile Smile Smile Smile

cheesy cheesy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mampuih aku kena maki nih....


Last edited by SidiA on Wed Oct 28, 2009 3:26 pm; edited 2 times in total

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by mat syah_sanglang on Wed Oct 21, 2009 9:15 pm

macam pernah kuo lihat yak tapik di mana yak!mcm bibek gua laa...
avatar
mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by caca@bijak on Fri Oct 23, 2009 10:48 am

Punah......mai pulak mala petaka.....harem betoi....p mok hang nak kena qekah telinga ngan aku ka.......pelaqqqqqq.....

( Iya abang Syah nak air bang...kok masih panas mari saya tiopkan......)mengkalau dapat bibik mcm ni mau tak keluar rumah la mat syah oi...... :roll:
avatar
caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by MetSanglang on Fri Oct 23, 2009 12:35 pm

Upload failed for DSC02001.JPG with error: A network error caused your upload to fail. Please try your upload again.hah ni menatang haram jadah ni la yang dok keluaq bila aku nak load gambaq guna photo ghaga(bucket)hang tolong habaq mai pak mok......???????????????????????????????????????????????????
avatar
MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by Khairi on Fri Oct 23, 2009 3:48 pm

caca@bijak wrote:Punah......mai pulak mala petaka.....harem betoi....p mok hang nak kena qekah telinga ngan aku ka.......pelaqqqqqq.....

( Iya abang Syah nak air bang...kok masih panas mari saya tiopkan......)mengkalau dapat bibik mcm ni mau tak keluar rumah la mat syah oi...... :roll:

Tu la, hati-hati dhn Pak Mok. Aku tumpang gelak sama. hahahahahahahahaah
lol! lol! lol! lol! lol!
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by mat syah_sanglang on Sat Oct 24, 2009 12:44 pm

huuuu....nanti bini cekq marah oooo
avatar
mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by din karpan on Sat Oct 24, 2009 5:21 pm

aku ada lgi gambaq kak aya masa pi camping di telok bahang..
rock gilaaaaaaaaaaaaa...
nanti aku up loadkan.....

ekekekeeee....
avatar
din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by Khairi on Sun Oct 25, 2009 6:00 am

din karpan wrote:aku ada lgi gambaq kak aya masa pi camping di telok bahang..
rock gilaaaaaaaaaaaaa...
nanti aku up loadkan.....

ekekekeeee....

Ok Din, upload cepat2 sikit, tak sabaq nak tengok ni.
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by SidiA on Sun Oct 25, 2009 2:55 pm

caca@bijak wrote:Punah......mai pulak mala petaka.....harem betoi....p mok hang nak kena qekah telinga ngan aku ka.......pelaqqqqqq.....

( Iya abang Syah nak air bang...kok masih panas mari saya tiopkan......)mengkalau dapat bibik mcm ni mau tak keluar rumah la mat syah oi...... :roll:
ampun bukk...ampunn......silap tekan udah terkeluar gambir nyonya kedai papan sama dengan nyonya menirrr....ampunnn....ampunnn....slamat hari raya buuukkk... Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by Khairi on Sun Oct 25, 2009 6:01 pm

SidiA wrote:
caca@bijak wrote:Punah......mai pulak mala petaka.....harem betoi....p mok hang nak kena qekah telinga ngan aku ka.......pelaqqqqqq.....

( Iya abang Syah nak air bang...kok masih panas mari saya tiopkan......)mengkalau dapat bibik mcm ni mau tak keluar rumah la mat syah oi...... :roll:
ampun bukk...ampunn......silap tekan udah terkeluar gambir nyonya kedai papan sama dengan nyonya menirrr....ampunnn....ampunnn....slamat hari raya buuukkk... Smile Smile Smile

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 11:31 pm

Betoi ka gambar tu dia punya? (Hat nyonya menir tu)
avatar
sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by din karpan on Mon Oct 26, 2009 8:13 am

sani mustafa wrote:Betoi ka gambar tu dia punya? (Hat nyonya menir tu)

dia tachapppp lebihhh...
guru dia sapa...dulu allahyarhamah cikgu munahh..
bedak tebai 6 incii..
huhuhuu...gurau kak aya...
avatar
din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by Khairi on Mon Oct 26, 2009 9:25 am

Betoi la tu, hahahhahaha
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by mailsnsb_2 on Tue Oct 27, 2009 10:42 pm

SidiA wrote:jgN dok p mengaey nyonya ni dah laa.....nnt laki dia tembak hahahahah......


NYONYA KEDAI PAPAN...

Tranform jadik


NYONYA MENIR..... Smile Smile Smile Smile Smile

cheesy cheesy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mampuih aku kena maki nih....

nak merasa dok balai cuba la mengai yg ni...sat g dok korek biji kacang kacang kat badan kena peluru penaboq...tapi gambar dok menyala ikan keli ngan puyu betui betui mengugat iman laaaaa....
avatar
mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by Khairi on Wed Oct 28, 2009 2:41 pm

Ihhhhh, hampa ni, tak kesian kat dia ka. Geram tak sangga dah tu, tapi tak leh buat camna. Hahaha
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 3:22 pm

AKU DAH EDIT laaa....hahahaha.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by MetSanglang on Wed Oct 28, 2009 4:25 pm

tapi gambaq tu sekali tengok macam pelakon oooo, tu apa nama....Anne Ngasri(nak ambik hati balik)tapi 2 kali tengok ..........macam hat hampa dok kat tu la............hahhahaha
avatar
MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum