FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

lepaih gian

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Re: lepaih gian

Post by Khairi on Wed Oct 28, 2009 4:41 pm

MetSanglang wrote:tapi gambaq tu sekali tengok macam pelakon oooo, tu apa nama....Anne Ngasri(nak ambik hati balik)tapi 2 kali tengok ..........macam hat hampa dok kat tu la............hahhahaha

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by caca@bijak on Thu Oct 29, 2009 8:35 pm

Khairi wrote:
MetSanglang wrote:tapi gambaq tu sekali tengok macam pelakon oooo, tu apa nama....Anne Ngasri(nak ambik hati balik)tapi 2 kali tengok ..........macam hat hampa dok kat tu la............hahhahaha

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy


harem hampa ni..mengkalau pehai pekena aku mot 1.. amboi selak gelak berguling2 nmpak...ngimbok baqu tau...
avatar
caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by tOksiak on Thu Oct 29, 2009 10:41 pm

caca@bijak wrote:
Khairi wrote:
MetSanglang wrote:tapi gambaq tu sekali tengok macam pelakon oooo, tu apa nama....Anne Ngasri(nak ambik hati balik)tapi 2 kali tengok ..........macam hat hampa dok kat tu la............hahhahaha

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy


harem hampa ni..mengkalau pehai pekena aku mot 1.. amboi selak gelak berguling2 nmpak...ngimbok baqu tau...
depa 2 lagik....sudah2 la tuuuu.... Smile Smile Smile

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...
avatar
tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by Khairi on Fri Oct 30, 2009 1:49 pm

tOksiak wrote:
caca@bijak wrote:
Khairi wrote:
MetSanglang wrote:tapi gambaq tu sekali tengok macam pelakon oooo, tu apa nama....Anne Ngasri(nak ambik hati balik)tapi 2 kali tengok ..........macam hat hampa dok kat tu la............hahhahaha

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy


harem hampa ni..mengkalau pehai pekena aku mot 1.. amboi selak gelak berguling2 nmpak...ngimbok baqu tau...
depa 2 lagik....sudah2 la tuuuu.... Smile Smile Smile

Bila aku baca ni, dok gelak sakan sbb bukan senang nak bagi gelak.
Guling lagi,,, Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by SidiA on Fri Oct 30, 2009 9:59 pm

Khairi wrote:
tOksiak wrote:
caca@bijak wrote:
Khairi wrote:
MetSanglang wrote:tapi gambaq tu sekali tengok macam pelakon oooo, tu apa nama....Anne Ngasri(nak ambik hati balik)tapi 2 kali tengok ..........macam hat hampa dok kat tu la............hahhahaha

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy


harem hampa ni..mengkalau pehai pekena aku mot 1.. amboi selak gelak berguling2 nmpak...ngimbok baqu tau...
depa 2 lagik....sudah2 la tuuuu.... Smile Smile Smile

Bila aku baca ni, dok gelak sakan sbb bukan senang nak bagi gelak.
Guling lagi,,, Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Smile Smile cheesy Very Happy Very Happy Very Happy aku pun golek2 jugak....



tapi pada aku la kan....semua posting dlm forum ni melalut n cakap yg bukan2 ehhehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by caca@bijak on Fri Oct 30, 2009 10:17 pm

saja pun mula2 boh tajuk dalam dua tiga hari masih berada di landasan lepas tu pakat dok tibai landasan kemana gerabak kemana....punah ehhh..ehhh..ehhh..
avatar
caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by sani mustafa on Fri Oct 30, 2009 10:33 pm

Itulah yang dinamakan forum dengan kengkawan kan...bukan forum agama atau forum kat sekolah dulu dulu..ni kan forum tak rasmi..Walau apapun aku apreciate sangat dengan posting-posting yang berbalas-balas macamni..
avatar
sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by SidiA on Fri Oct 30, 2009 11:23 pm

aku hanya mampu tergelak ja....tk mampu nk buat apa2 dah...ingt nk jugak kontrol....jadi semcm serius...tapi hancusssss......aku sendiri gelak golek2.....kalau tk kutuk mengutuk tk sah laa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by sani mustafa on Sat Oct 31, 2009 12:24 am

Aikk..hang tak tidog lagi ka?
avatar
sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by SidiA on Sat Oct 31, 2009 1:19 am

sani mustafa wrote:Aikk..hang tak tidog lagi ka?
tidoq pa benda...aku tengah keja nih...mcm ni nasib org ngaji tk pandai...org len tidoq....aku keja...org lain coti...aku keja....siannnnn aku...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by Khairi on Sat Oct 31, 2009 7:10 am

caca@bijak wrote:saja pun mula2 boh tajuk dalam dua tiga hari masih berada di landasan lepas tu pakat dok tibai landasan kemana gerabak kemana....punah ehhh..ehhh..ehhh..

Ok la, kita kembali ke landasan yg betoi, tapi sebelum tu, guling lagi la sbb tak tahan dgn tajuk ni sbb ada gambaq nyonya tu. Guling 5x
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: lepaih gian

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum